VDMFK - Vereinigung der Mund- und Fussmalenden
Künstler in aller Welt, e. V.

Mumbai, 1969. godine: Druga delegatska skupština

Glavna tema skupštine bio je razvitak Udruge od posljednjeg sastanka 1965. godine u Torontu. Pritom je predsjednik, Arnulf Erich Stegmann, donio pozitivan zaključak i s radošću objavio kako je po prvi put u povijesti Udruge broj punopravnih članova i stipendista iznosio više od 100.  Kao posljedica toga rastao je i broj zemalja u kojima je udruga VDMFK bila zastupljena. Od delegatske skupštine u Mumbaiju na karti Udruge našle su se Turska, Izrael i Kenija. U tom je trenutku u Udruzi bilo 47 punopravnih članova i 69 stipendista. Članovi delegatske skupštine u povodu tog skupa donijeli su odluku o prihvaćanju prijedloga uprave koja je iskazala želju da Wladimira Bubola iz Italije proglasi počasnim članom. Taj su zahtjev članovi delegatske skupštine jednoglasno prihvatili čime je Wladimiro Bubola postao prvim počasnim članom Udruge.

Barcelona, 1971. godine: Treća delegatska skupština

Razvoj udruge VDMFK iz nepovezanog društva nekoliko slikara ustima i nogama u udrugu koja djeluje diljem svijeta i ima više od 100 članova nastavio se i u razdoblju izvješća do Treće delegatske skupštine iz 1971. godine u Barceloni. U trenutku održavanja skupštine u španjolskoj metropoli 129 slikara ustima i nogama, od kojih je 47 punopravnih članova i 79 stipendista, pripada udruzi VDMFK.

Taj rast zahtijevao je promjenu statuta na Trećoj delegatskoj skupštini. Prema zahtjevu uprave, predloženo je da dotadašnji naziv "Udruga umjetnika koji slikaju ustima i nogama“ bude promijenjen u „Udruga umjetnika koji slikaju ustima i nogama iz cijelog svijeta“. Prisutni su jednoglasno donijeli odluku o promjeni službenog naziva VDMFK u „Udruga umjetnika koji slikaju ustima i nogama iz cijelog svijeta“. To službeno ime vrijedi i danas.

S tugom su članovi delegatske skupštine priopćili vijest o smrti člana uprave Eugena Pirarda, koji je za člana uprave izabran na delegatskoj skupštini u Torontu 1965. godine. Njegova smrt inicirala je ponovno biranje članova uprave. Nakon što su gospođa Marlyse Tovae i gospodin Charles Pasche jednoglasno ponovo izabrani, član delegatske skupštine, gospodin Elof Lundberg, slikar ustima iz Švedske izabran je za člana uprave. Upravu su nakon Treće delegatske skupštine održane 1971. godine u Barceloni činili sljedeći članovi: Arnulf Erich Stegmann, predsjednik, Marlyse Tovae, Charles Pasche, Elof Lundberg te pravni savjetnik dr. Herbert Batliner.

Nadalje, članovi delegatske skupštine na toj su konferenciji na zahtjev uprave dopustili da se četiri člana koji su se založili za Udrugu proglase počasnim članovima. To su bili: gospođa Maria Hantzigianni iz Grčke, gospođa Mc Kenzie iz Australije, gospodin Pastor Poul Jörgensen iz Danske te gospodin Erwin Pittroff  iz Njemačke.

Toronto, 1974. godine: Četvrta delegatska skupština

Uprava je iskoristila mogućnost skupštine kako bi sudionicima predložila prihvaćanje dvaju počasnih članova koji su se založili za rad Udruge. Članovi delegatske skupštine jednoglasno su prihvatili taj zahtjev čime su gospodin Hubert Aigner iz Njemačke i gospođa Anda Amir iz Izraela proglašeni počasnim članovima Udruge.